Fredrik Hallberg – Coach & förändringsledare. Utvecklare av Clarity Program

Fredrik Hallberg. Foto: Pia Green

Företagsekonom, kommunikatör, processledare, coach.

Jag arbetar både med uppdrag för kommunikation och verksamhetsutveckling och erbjuder Clarity Program – ett individuellt program för att förstå vem man är och hur man ska arbeta utifrån meningsfullhet. Att sträva efter klarhet i egna värderingar och mål i yrkeslivet har blivit och kommer att bli allt viktigare för både eget välbefinnande och för att bidra med rätt saker och vad omgivningen behöver.

Min specialitet är att lyssna på vad människor och situationer behöver, bidra med tankar och ställa frågor som leder till nya perspektiv och öppnar upp för önskad framgång.

Jag vill vara med och utveckla människor och samhället i mina uppdrag och använder mina kunskaper om företagsekonomi, kommunikation och personlig utveckling för att nå framgång. Jag har tidigare grundat företaget Framtidens Team och arbetat med ledningsgrupper och organisationer som KPA, Försäkringskassan, Telia och SEB, gett ut en bok om teamarbete i svenskt näringsliv och engagerat mig i ideella uppdrag för samhällsutveckling.

Läs mer om kundcase & projekt.

Jag vill bli kontaktad för att berätta om min situation och höra mer

Läs mer om Fredrik på LinkedInKommentarer inaktiverade.