Mina erfarenheter

Jag på tak Spanien

 

 

 Nedan är några exempel på uppdrag. Läs gärna om mina samlade erfarenheter på LinkedIn 

 

 

 

 

Kundcase & Projekt

 

Clarity Program – Ett individuellt program för riktning, mening och klarsynthet i yrkeslivet

Skärmavbild 2015-06-04 kl. 14.50.04 

Läs mer om Clarity Program

————————

 

 Utveckling av tjänster och försäljning för BERAS International

Skärmavbild 2015-06-04 kl. 15.12.36

BERAS International arbetar med att rädda Östersjön och har tillsammans med Saltå Kvarn hjälpt Södertälje kommun att bli ledande inom hållbar mat. Mitt uppdrag började med att hjälpa dem inför deras konferens Food and the Soils We Eat 2015. Det har sedan övergått till ett uppdrag hur de ska utveckla och erbjuda sina tjänster på en öppen marknad. Här möter vi företag och kommun inom offentlig mat och restauranger för samarbete och gemensamt mål att rädda Östersjön.

————————

 

Utbildningsprocess för Informatörer på svensk myndighet

JagSKVVs1jesper 

 

 

 

Ett pågående uppdrag jag har hos en svensk myndighet att utbilda deras informatörer i såväl teamarbete som hur man planerar och leder workshops som engagerar och skapar dialog med deltagarna. Målet är att ge målgruppen en ny upplevelse av informationsträffar med ledord som dialog, tillit och engagemang.

————————

 

 Verksamhetsutveckling av Cero – ett unikt företag i klimatarbetet

cero bild 

 

 

 

Mitt uppdrag under 2014 var att se hur de skulle kunna skala upp sin verksamhet och sin försäljning. Cero hjälper kommuner och företag att reducera sina co-utsläpp. Det är ett kunskapsintensivt företag som erbjuder en unik analys av dagens utsläpp och visar på hur deras kunder kan reducera dem.

Läs mer om Cero och hur de jobbar

————————

 

 I planeringsteamet för global konferens om tillit och integritet i näringslivet

PICT0036 

Konferensen Trust and Integrity in the Global Economy med Initiatives of Change, 2010. Projektledare i en grupp med sju andra personer från fem olika kontinenter. Vi erbjöd ett 5 dagar långt program för att deltagarna skulle mötas i frågan hur näringslivet kan bli en del av en hållbar värld. Konferensen samlade människor från 37 olika länder.

Läs mer om IofC – Initiatives of Change

————————

 

Konferens om Tillväxt och Klimat på Kulturhuset i Stockholm

Tillvaxtforum_datum_liggande_low

Jag har engagerat mig en del i Steg 3 för att jag tycker de håller i den viktig fråga om ekonomisk tillväxt. På konferensen Tillväxtforum 2011 på Kulturhuset i Stockholm samlade vi politiker, forskare, kulturarbetare och övriga medmänniskor för att just diskutera dilemmat med ekonomisk tillväxt som varken media eller politiker annars vill ta i. Att ekonomisk tillväxt å ena sidan ger välstånd, å andra sidan leder till överbelastning av naturen.

Läs mer om Steg 3 och deras arbete